Samsaek смотреть последние обновления за сегодня на .
Today I’m going to show you how to make a delicious and simple Korean-style sandwich from my youth! It’s called a Three color sandwich (or Samsaek sandwich in Korean: 삼색 샌드위치). It’s light, crispy, and juicy, with lots of flavor. It’s great for a light snack or picnic. Full recipe: 🤍 Help others by translating the English caption of this video into your own language: 🤍 My cookbook: 🤍 Get Maangchi's letter every month: 🤍 My Instagram: 🤍 My Facebook: 🤍 My Twitter: 🤍
Cat Video - Cat, Kitten, Stray cat
외모는 삼색이가 딸같다. 각국어 번역 자막 제작 : 컨텐츠 제작의 마무리는 컨텐츠플라이! 글로벌 진출을 위한 최고의 파트너, CONTENTSFLY에서 제작되었습니다. 🤍
Samsaek Sandwich artinya sandwich 3 warna. Terinspirasi dari Maangchi yang sudah pernah membuatnya terlebih dahulu ini dia linknya: 🤍 ), jadi hari ini saya akan memasak ulang dengan sedikit variasi Inspired by Maangchi, one of my favorite chef who made this beautiful sandwich few years ago. so today i'm going to recook it with a bit of variation. resep lengkap ada di website ya... full written recipe is on website... enjoy the video #koreanstreetfood #streetfood #sandwich #colorfulsandwich follow me on instagram: 🤍 Website : 🤍 Music: 🤍 intro: Filmorago email: ismailsyamlan36🤍gmail.com
사람만 보면 도망가던 삼색냥이가 조금씩 경계를 풀더니 오늘 먼저 다가와 부비부비를 해줬습니다
For English scroll down!!! Это блюдо традиционной Корейской кухни - Трёхцветный Салат (Самсек-намуль/삼색나물/Samsaek-namul). Готовят его в основном на такие праздники, как Чусок (праздник середины осени) и Соллаль (Лунный Новый Год), когда вся семья собирается вместе, так как блюдо имеет значение олицетворения семьи! Каждый цвет имеет значение и соответствует растению и его части. Всего в блюде три цвета: белый цвет (растение - корень цветка колокольчика или Дайкон редька, часть растения - корень, значение - предки семьи или родовая линия), чёрный цвет (растение - ростки папоротника, часть растения - стебли, значение - текущее поколение семьи), синий цвет (растение - шпинат или Китайский Сельдерей, часть растения - листья, значение - будущее поколение семьи). В видео есть схема подсказка для запоминая для тех кому интересна культура^^ В рецепте я использую универсальный соус, которым заправляю эти три салата. Я использую грибы шиитаке, чтобы заменить ростки папоротника, которые не имею возможности достать, но соблюдаю цвет и часть растения, а значит не теряю значения ингредиента. В современной Корее ингредиенты часто заменяют на сезонные продукты соблюдая цвете и части растения, чтобы не терять сути блюда. Блюдо имеет символическое значение и отлично подойдет для семейных торжеств! Очень вкусно есть эти салаты в виде Бибим-бапа, смешав их с рисом, острым соусом и жареным яйцом. Читайте мои статьи на Яндекс Дзен: zen.yandex.ru/id/602e982563dd7d3ce190b73f Ингредиенты: Шпинат 300г, Редис 200г, Шиитаке грибы (сушеные) 10 шт. растительное масло 2 ст.л. кунжутные семена 1 ст.л. соль 25г, вода Соус: соевый соус 1 ст.л., кунжутное масло 2 ст.л., рыбный соус 3 ст.л., молотый чеснок 1 ст.л. сахар 1 ч.л. (опционально) Способ приготовления: 1) Положите грибы Шиитаке в воду на 2-3 часа. 2) Сделайте соус смешав все ингредиенты из секции «Соус». 3) Нарежьте редис тонкими полосками и замочите в воде с солью на 20 минут. 4) Помойте шпинат и бланшируйте 20 секунд. 5) Затем положите шпинат в холодную воду, остудите и отожмите. 6) Расправьте листья шпината руками, заправьте соусом и перемешайте. 7) Выньте редис из воды и положите на дуршлаг. 8) Помойте грибы Шиитаке в холодной воде и отожмите. 9) Нарежьте грибы Шиитаке Тонкими полосками. 10) Нагрейте сковороду с растительным маслом. 11) Заложите редис, добавьте немного воды и соус. 12) Готовьте на среднем огне около 5 минут все время помешивая. 13) Заложите на сковороду грибы Шиитаке и добавьте соус. 14) Готовьте на среднем огне около 5 минут все время помешивая. 15) Положите каждый из салатов на тарелку в виде небольшой горки рядом друг с другом в ряд или по кругу. 16) Перетрите кунжутные семена в ступке пестиком. 17) Посыпьте салат кунжутом. This is a traditional Korean dish called Tricolor Salad (삼색 나물 / Samsaek-namul). It is cooked mainly for holidays like Chuseok (Mid-Autumn Festival) and Seollal (Lunar New Year), when the whole family gets together, as the dish has the meaning of personifying the family! Each color has a meaning and corresponds to the plant and its part. Ingredients: Spinach 300g, Radish (red radish or Daikon radish) 200g, Shiitake mushrooms (dried) 10 pcs. cooking oil 2 tbsp sesame seeds 1 tbsp salt 25g, water Sauce: soy sauce 1 tbsp, sesame oil 2 tbsp, fish sauce 3 tbsp, minced garlic 1 tbsp sugar 1 tsp (optional) Cooking method: 1) Put the Shiitake mushrooms in water for 2-3 hours. 2) Make the sauce by mixing all the ingredients from the “Sauce” section. 3) Cut the radishes into thin strips and soak in salt water for 20 minutes. 4) Wash the spinach and blanch for 20 seconds. 5) Then put the spinach in cold water, cool and squeeze. 6) Spread the spinach leaves with your hands, season with sauce and mix. 7) Take the radishes out of the water and place them in a colander. 8) Wash the Shiitake mushrooms in cold water and squeeze. 9) Cut the Shiitake mushrooms into thin strips. 10) Heat a skillet with cooking oil. 11) Add the radish, add some water and sauce. 12) Cook over medium heat for about 5 minutes, stirring all the time. 13) Place the Shiitake mushrooms in the pan and add the sauce. 14) Cook over medium heat for about 5 minutes, stirring all the time. 15) Place each of the salads on a small plate next to each other in a row or in a circle. 16) Grind the sesame seeds in a mortar with a pestle. 17) Sprinkle sesame seeds on the salad. Background on the Thumbnail is Background photo created by 🤍freepik.com Designed by Freepik Музыка в видео: 🤍 Jazzeton Jazz & Blues Romantic Quincas Moreira
Learn how to make 3 Colors of Korean Namul aka Samsaek Namul 삼색나물 - White Doraji (bellflower roots), Green Chwinamul (Aster Scaber) and Brown Gosari (Bracken Fiddleheads) using dried or frozen ones. These are commonly part of everyday Korean meals but are also always included in special celebration meals such as for New Year's, Chuseok and Jeongwol Daeboreum (First Lunar Moon). RECIPE LINK: WHITE Radish Namul Recipe - 🤍 WHITE Doraji Recipe - 🤍 BROWN Gosari Recipe- 🤍 GREEN Perilla Leaf Recipe - 🤍 GREEN Chwinamul Recipe - 🤍 Where to buy the BEST Sesame Oil - 🤍 FIND ME HERE: My Korean Cooking Blog: 🤍kimchimari.com/ My Korean Products Shop: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Pinterest 🤍kimchimari #koreancooking #namul #banchan #koreanfood #veganrecipes #koreancuisine #asianfood #koreansidedishes #취나물 #고사리나물 #도라지나물 #healthyrecipes
HAPPY ALMOST THANKSGIVING! We welcome you to our Thanksgiving Series, where we make all the most well known dishes Koreans eat during our Thanksgiving! Make Tri Color Vegetable (Samsaek-namul) 삼색나물 with us today! Thanks for watching! Don’t forget to subscribe and click the “like” button if you like what you see! And leave us a comment about other foods you want to see. We have a ton of videos coming your way! Servings: Party Size! Things you need! MATERIALS: Cutting Board Knife Frying Pan Strainer Measuring Cups and Spoons Spatula FOOD: Spinach Bracken Platycodon Soup Base Soy Sauce Soy Sauce Sesame Oil Sesame Seed Salt Anchovy Broth Garlic Black Pepper Sugar Follow Nan! Instagram: 🤍nanthehousechef
12 days of Hansik(Korean Food) #한식진흥원 #KFPI #Koreanfoodpromotioninstitute #나이지리아한국문화원 #KCCN #KFoodChallenge🇳🇬 #농림축산식품부 SAMSAEK SONGPYEON (Three Coloured Rice Cake) is the 11th Korean dish I made😁 ABOUT: Rice cakes, known as“ songpyeon”are a popular dish in Korea all year round, but they take on greater significance during Chuseok, when they represent the harvest, and making them becomes a source of fun for family members. INGREDIENTS: 250g Short-grain (non-glutinous) rice flour 5g sweet pumpkin powder (can also use cactus powder) 5g green tea powder 3tsp. sesame oil 3g salt 1 cup boiling water. FILLING FOR THE CAKE: 30g toasted sesame seeds (crushed) 3 2/3 tbsp(40g) brown sugar
#아깽이 #카오스고양이 #치즈고양이 삼색이네 아지트로 초대합니다! 그들의 알콩달콩한 모습 보러 오세요! 랜선집사님들^^ 돌보는 냥이들이 너무 많아지고 있어요. * 멤버십 가입 부탁드려요. * 카톡 후원 : Lolita0104 * 계좌 후원 : 국민은행 215401-04-085325 우*연 🎵Music provided by 브금대통령 🎵Track : 아기 고양이 - 🤍
#SAMSAEKSONGpYEON #hansik #koreanhansik #unboxing #kdrama #nigeriankoreanlover #unboxinghansikkit #한식진흥원 #KFPI #Koreanfoodpromotioninstitute #나이지리아한국문화원 #KCCN #KFoodChallenge🇳🇬 Hi Guys Join me as I prepare SAMSAEK SONGPYEON, THREE COLORED HALF MOON RICE CAKE pack from my Korean HANSIK Kit which I got from KOREAN FOOD PROMOTION INSTITUTE & KOREAN CULTURAL CENTRE NIGERIA The Hansik Meal Kit program is powered by the Korean Food Promotion Institute (KFPI) The Kit has 12 dishes I am going to explore my culinary skills & taste buds.🤍NigerianKorean #hansik #한식진흥원 #KFPI #Koreanfoodpromotioninstitute #나이지리아한국문화원 #KCCN #KFoodChallenge🇳🇬 UNBOXING VIDEOS NKL means Nigerian Korean Lover Who is a NKL part 1:🤍 2. 4 ways to access and watch KOREAN DRAMA and KPOP in Nigeria (NKL part 2) 🤍 3, Top 60 KOREAN DRAMA You Must Watch FIRST (NKL part 3) #korean #nigerian 🤍 4. The KING ETERNAL MONARCH : 🤍 10 things to watch out for in Korean Drama and 20 2020 dramas to watch : 🤍 6. Zombie Korean Drama to Watch: 🤍 7. .TOP 6 KOREAN DRAMA ABOUT DEADLY ILLNESS AND DISEASES 🤍 8. BLACK WOMAN TRIES OUT KOREAN LANGUAGE (WORDS) USED IN KDRAMA & SUGGESTED SOME MORE 🤍 9. Kdrama about Pandemics and Virus : 🤍 10. 8 Amazing Kdrama with Winter scene 🤍 11. 8 Lee Min Ho must watch Drama : 🤍 12. 5 action kdrama to watch : 🤍 FOLLOW ME ON MY SOCIALS INSTAGRAM: 🤍 TWITTER: 🤍 PATREON: 🤍 utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=creatorshare SAMSAEK SONGPYEON, hansik, prepare SAMSAEK SONGPYEON, THREE COLORED HALF MOON RICE CAKE, Korean meal prep, SAMSAEKSONGPYEON, INGREDIENTS TO Make SAMSAEK SONGPYEON, UNBOXING MY KOREAN HANSIK KIT, KOREAN HANSIK, KOREAN FOOD PROMOTION INSTITUTE , KOREAN CULTURAL CENTRE NIGERIA, KADI O, NIGERIAN korean lover, kOREAN CUISINE, ,한식진흥원 ,KFPI ,Koreanfoodpromotioninstitute ,나이지리아한국문화원 ,KCCN ,KFoodChallenge🇳🇬
Welcome to week 5 of another cooking edition with the(koreantwinz) In today's video, we made Samsaek Songpyeon (삼색송편) from our hansik meal kit If your curious and really eager to know how we prepared this, kindly watch till the end of this video to find out!!😁 If you're new to our channel, kindly subscribe, and hit the notification bell so as to get notified on all our posts cause we've got more coming!! Thank you🙏 #한식진흥원 #KFPI #Koreanfoodpromotioninstitute #나이지리아한국문화원 #KCCN #KFoodChallenge🇳🇬 Intro & outro song: Music: Pixels Musician: Jeff Kaale Background song: Music: Blue window Musician: Jeff Kaale